divendres, 15 d’abril del 2016

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE "EL BUIT"

Avui, la classe dels somnis, han viscut un dia molt especial ja que per fi han pogut fer la presentació del projecte del "buit".

Per fer-ho, hem anat fins a Vic, però no a un lloc qualsevol, sinó a l'Aula Magna (que ens han dit que era l'aula més important) de la Universitat de Vic. Allà ens hem trobat amb d'altres escoles que també havien treballat sobre el mateix tema i hem compartit totes les experiències: el buit emocional, el buit com a espai on no hi ha res, etc.

La posada en escena  dels infants del Vinyet ha estat per treure's el barret. Estàven molt nerviosos, és cert. Però un cop han pujat a dalt l'escenari (que han estat els primers en fer-ho) han mantingut la presència i una calma "aparent" i s'han posat a explicar el seu projecte com si fos l'enèssima vegada que es posaven davant de 100 persones. Han estat esplèndids, uns i altres ja que els més petits han escoltat i acompanyat els seus companys en un dia molt especial per a ells.

Al acabar hem caminat una estona per arribar fins el Seminari on hem pogut compartir els menjars que havíem preparat cadascú a casa seva per la resta de companys. Entre tots, hem pogut gaudir d'un àpat magnífic.

"Saps què? Avui ha estat el millor dia d'excursions que he viscut" Aquesta ha estat la frase d'un infant de primer que ens ha expressat al finalitzar l'excursió. Segur que no ha estat la millor, però el que està clar és que per a ells cada excursió la viuen amb màxima intensitat.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

UN DIA A DIA A PETITS

AGENDA

LA REVISTA