diumenge, 12 de juny del 2016

EL PAS DE MITJANS A GRANS

Ara fa 10 dies que els infants de tercer van viure un gran moment: el pas de mitjans a grans. Nervis, alegria, certa tristesa o enyorança eren emocions que vam viure durant aquella tarda.
Us fem un tastet del parlament que van fer els tutors del grup de mitjans:

Estimats mitjans,
Avui us acomiadem d’una etapa molt important a l’escola, per passar a una altra també molt important. Heu après coses que us serviran molt en aquest nou tram del camí. Ara us toca demostrar que les sabeu i que les sabeu fer servir. Fer-se gran vol dir ser autònom, vol dir saber demanar el que es necessita, vol dir saber comunicar-se amb els altres, vol dir respectar al que és diferent o pensa diferent. Fer-se gran vol dir tot això, i molt més. Avui, pensem que esteu preparats, que us heu fet grans i podreu fer el vostre camí amb força.
Recordeu tot el que hem après a Mitjans: com és d’important el grup, què vol dir cooperar, com és de gran relacionar-se amb respecte i amb amor, com són d’importants els amics i les amigues... hi ha tantes coses importants a Mitjans! Recordeu tot allò que us hem volgut ensenyar, perquè us servirà a grans, però també a les vostres vides, per sempre.
Ara, en aquest nou pas, us desitgem molta força, per vèncer les dificultats que pugueu trobar; molta calma per respirar quan sigui necessari fer-ho; molt d’amor per recordar-vos que l’escola és un lloc que val la pena viure; molta saviesa, per superar les proves que trobareu; Però sobretot, us desitgem que no deixeu de jugar, de divertir-vos, de dibuixar un somriure a les vostres cares, de riure amb els amics i les amigues, de sentir-vos infants durant un temps més. Perquè quan sigueu molt i molt grans, més i més grans, tindreu a dins un nen feliç. I això, sense cap mena de dubte, us farà feliços. Moltes felicitats per aquesta nova etapa, i molt bon viatge!


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

UN DIA A DIA A PETITS

AGENDA

LA REVISTA