dijous, 27 d’abril del 2017

PRESENTEM EL PROJECTE DEL CAOS A LA UVIC

Aquest trimestre a l’escola hem estat treballant el projecte del CAOS en el marc del programa Art i Escola 06. El grup de grans B, vam entomar les regnes del projecte amb molta il•lusió i hem fet un llarg treball de recerca tant extrínseca com intrínseca. I diem això perquè el que va començar com a quelcom extern a nosaltres ha acabat ressonant-nos a la part més personal.
En un primer moment, al llarg de les nostres discussions i debats sobre aquest projecte, vam parlar molt del caos que nosaltres anomenem, extern. Amb aquest caos ens referim al que veiem a l’exterior, a la societat: els tsunamis, les retencions de cotxes, la disbauxa o la bogeria de la remuntada del Barça davant el PSG.
Ens ho hem passat molt bé analitzant tots aquests aspectes, però quan ha arribat el moment de pintar la nostra percepció del concepte, tots ens hem llençat a pintar el nostre propi caos intern, aquell que ens costa tant d’expressar amb paraules i que, sorprenentment, ( o no..) hem parat a escoltar i l’hem comunicat de forma sincera i honesta amb formes i colors.

El dimecres 26 d’abril vam anar a presentar aquest projecte a l’aula Magna de la Universitat de Vic. Ens va agradar tindre l’oportunitat de compartir la nostra experiència amb els infants de les altres escoles i conèixer la manera com ho havien encarat i treballat ells. Els nostres infants van realitzar una excel•lent presentació i amb una gran seguretat i coneixença del tema van captivar a tot l’auditori.
Tornem orgullosos de la feina feta. Ha estat un viatge molt intens. Quatre mesos de recerques, d’intercanvis de punts de vista, de creacions i plens d’emocions. Un viatge que no hagués estat possible sense la implicació de totes les comunitats de l’escola i de les famílies i amics que des del primer dia s’hi han involucrat i han contribuït a que arribéssim fins on hem arribat; a un punt on ens hem escoltat a nosaltres mateixos i hem estat capaços d’estimar el nostre caos. Moltíssimes gràcies a tots.
Nosaltres seguirem comunicant les nostres idees a toc de pinzell.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

UN DIA A DIA A PETITS

AGENDA

LA REVISTA