dimarts, 7 de juny del 2016

EL PAS, UN MOMENT IMPORTANT I MOLT ESPECIAL

El pas forma part d’un moment molt especial del recorregut de vida de cada infant a l’escola, representa el tancament d’una etapa i l’inici d’una de nova i al mateix temps un agraïment per tot el que junts amb els companys/es que deixem enrere hem compartit, vivències ,anècdotes, emocions...
Els nostres companys que es queden al grup de petits ens acompanyen , observen amb atenció, curiositat i il•lusió tot el que hi passa, esperant que ben aviat arribi el seu moment especial per poder-lo compartir també , amb aquelles persones que han format part del seu viatge.
Els nous companys/es del grup de mitjans els esperen al final del túnel que les famílies unides han creat. Aquests seran a partir del curs vinent els nous companys/es amb qui podran compartir aventures.

Gràcies a tots/es per tot el que hi heu aportat, a les famílies per la vostra presència, força, estima i confiança. Als antics companys/es per haver format part d’aquesta etapa i als nous companys/es per la il•lusió de rebre els petits mitjans amb la dolçor que vau mostrar.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

UN DIA A DIA A PETITS

AGENDA

LA REVISTA