dissabte, 26 de novembre del 2016

QUÈ VEIEM EN AQUEST CARTELL?



Enguany els mitjans tenien un repte molt important per a ells: fer el cartell del moment especial de la música. Un repte que es va entomar amb nerviosisme, il·lusió i satisfacció.

Després d'uns dies ben especials on hem pogut gaudir conjuntament de la música i compartir moments únics que recordarem amb un somriure dintre d'uns anys. Volíem compartir amb vosaltres les nostres sensacions envers el cartell. A la vegada volíem mostrar la connexió entre cada element del cartell amb les nostres percepcions.
Com tota obra d'art té un missatge amagat i una intencionalitat. La nostra intencionalitat era reflectir el que significava per nosaltres la música.

"La música ens dóna tranquil·litat"
"La música ens fa ballar i riure"
" La música ens agrada"
"La música és vida"
"La música ens fa plorar"
"La música et fa pensar amb algú o alguna cosa que t'agrada"
"La música .......


El conjunt del cartell reflecteix la tranquil·litat, la calma i la pau que ens aporta la música, a través de diverses tonalitats de blau (el cel, el mar...). L'amor en general cap a ella és representat per un cor. Les estrelles simbolitzen als alumnes de l'escola, alumnes que brillem amb llum pròpia, brillem a dalt de l'escenari convertint-nos per un instant, en estrelles musicals.
A la vegada volíem remarcar amb tinta negra, la paraula moment especial, un moment compartit el qual el vivim junts amb alegria, diversió i il·lusió. I per això, el fa tan especial. 

I vosaltres que percebeu en veure el nostre cartell?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

UN DIA A DIA A PETITS

AGENDA

LA REVISTA